VIDEO  Zbog YouTube videa mladići ugrozili prometovanje na autocesti A1

YouTube kanal
Screanshoot

Na autocesti A1 u smjeru Sarajevo - Zenica jučer je zabilježena opasna vožnja. Naime, na snimku se vidi kako muškarac sjedi na sanjkama koje su zavezane za automobil, dok sve to iz otvorenog prtljažnika drugi muškarac snima mobitelom.

Vozači su odmah prijavili policiji kako grupa ljudi opasnom vožnjom stvara ozbiljne smetnje u prometu.

Brzom reakcijom policijskih službenika MUP-a ŽS identificirana su vozila i osobe koje su sudjalovale u ovom prekršaju, i svi su privedeni, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

"Riječ je o osobama inicijala D. Ž. (1997.), S. B. (1989.), E. Đ. (2000.), K.Đ. (1995.), M.A. (1999.). Sve osobe su punoljetne i one su privedene i saslušane u prostorijama MUP-a ŽS. Od građana smo primili dojavu o događaju na autocesti i pogledali video koji su objavili na društvenoj mreži YouTube", Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Županije Sarajevo, koji je dodao da je o ovom događaju je obaviješten i dežurni tužitelj Tužiteljstva ŽS.

Na YouTubeu je objavljena i snimka opasne avanture, a na samom početku videa grupa je poručila: "Ovo nemojte pokušavati da radite. Ne treba vam ovakav stres vjerujte mi, rizikujete i sebe, a i druge."

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OCxQA267MDY&feature=emb_title