Zajednička akcija Srbije i BiH, uhićeno više osoba

ubojstvo, policija, droga, policija, policija, vatreno oružje, droga, ubojstvo, zločini, Sarajevo, pokušaj ubojstva, ubojstva, sipa uhićenje, policija, akcija, crna kronika, zenica, policija, akcija, droga, crna kronika, policija, akcija, Široki Brijeg, crna kronika

U akciji presijecanja kanala krijumčarenja veće količine eksploziva i oružja koja je u toku na području Srbije te bh. entiteta Republike srpske i Federacije BiH uhapšeno je više osoba, potvrdio je Tanjugu direktor Policije Srbije Milorad Veljović.

Veljović je rekao kako se ta akcija obavlja u suradnji policija i tužiteljstava za organizirani kriminal Srbije i tužiteljstava Federacije BiH i RS-a.

Veljović je kazao i da su eksploziv i oružje bili namijenjeni za izvršenje najtežih kaznenih djela i terorističkih akcija.

"U tijeku su pretresi većeg broja objekata na širem području Srbije, Federacije BiH i RS-a radi pronalaženja eksploziva i oružja", naveo je on.

Veljović je dodao da u cilju istrage u ovom trenutku ne može iznositi detalje i imena umiješanih u ovo krijumčarenje.

"U narednim danima javnost će biti obaviještena o pojedinostima i imenima sudionika", kazao je direktor srbijanske policije.

Fena