VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend? | Hercegovina.Info

VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?
Hercegovina.info

Na sjeveru zemlje, kao i po kotlinama središnje i istočne Bosne u subotu 18. siječnja, bit će s maglom i niskom naoblakom. U ostalim područjima sunčano uz postupno naoblačenje tijekom dana. U večernjim satima ponegdje na sjeverozapadu Bosne je moguća slaba kiša ili susnježica. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 1 do 6, a dnevna od 3 do 9, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

Za nedjelju, 19. siječnja u Bosni se prognozira oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni u nizinama povremeno i ponegdje je moguće sa slabom kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 2 do 7, a dnevna od 0 do 5, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne u ponedjeljak, 20. siječnja, preovladavat će sunčano vrijeme. U ostatku Bosne bit će oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu od 0 do 4, a dnevna od -1 do 4, na jugu od 6 do 11 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.