VIDEO  Gost emisije Maria Vrankića Dobar Loš Zao bio je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić

Bešlić je na početku emisije iskoristio priliku da svim sugrađanima čestita Novu i uspješnu 2010. godinu te svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti čestita Sretan i Blagoslovljen Božić riječima "Mir Božiji Hristo Se Rodi".

Bešlić je istaknuo i zahvalio se građanima koji su ipak pokazali strpljenje i razumjevanje nakon 400 i nešto dana bez gradonačelnika koje je dovelo do potpune blokade i zastoja. Budući da je sve ovo ovako dugo trajalo vratili smo se malo u vrijeme prije tako da je sada malo teško u kratkom vremenskom periodu vratiti se u normalu.

Statut Grada Mostara nudi mnoge ovlasti gradonačelniku i samim ti je trajala ovolika politička borba oko izbora gradonačelnika.

Započeti projekti u Mostaru bi mogli ugledati svjetlo dana a to se prija svega odnosi na izgradnju gradske dvorane. Bešlić je istaknuo i da je uvjeren da će Mostar dobiti ono što mu pripada te jamči da će trim staza popularna Trimuša biti završena do proljeća te da će na njoj sporatiši moći od tada nesmetano trenirati.

Nadamo se da nećemo više gledati ovakve slike na Trimuši: smeće na Trimuši

Bešlić je pozvao sve građane da izađu na izbore za predsjednika RH u nedjelju i da glasaju. Budući predsjednik RH mora osjećati Hrvate u Bosni i Hercegovini! Ja ću svoj glas u nedjelju dati Milanu Bandiću.

Pitanje tijekom emisije na koje su građani mogli zvati i dati svoje mišljenje glasilo je:

Hoće li grad Mostar bolje funkcionirati nakon izbora gradonačelnika Mostara?

Cijela emisjija: