Velika policijska akcija u kojoj je uhićeno 15 osoba

droga, sipa uhićenje, Sipa, sipa uhićenje, Sipa, korupcija, droga, policija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Sipa, akcija, Hercegovina, uhićenje, policija, akcija, krivotvorenje, akcija, Policijski dužnosnici, BIH, Hrvatska zemlja, Sipa, Sarajevo, prostitucija
...na širem području općine Visoko, uhićeno je 15 osoba, od kojih je devet privedeno u prostorije za privođenje Policijske uprave I u Zenici.

Tijekom izvođenja akcije obavljaju se pretresi na više lokacija na području općine Visoko i poduzimaju operativne i istražne aktivnosti te lišavanje slobode osoba koje se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i nedozvoljenim držanjem vatrenog oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava, te drugih kaznenih djela.

Policija je tijekom pretresa pronašla mnogo materija i stvari koji se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i izvršenjem više teških kaznenih djela koja su izvršena na području Visokog.

Nakon brojnih ekscesa, tijekom kojih su se dogodila dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, više pljački, pokušaji ubojstva i drugih kriminalnih radnji, općinska uprava Visokog je prije nekoliko dana zatražila pojačanje policijskih aktivnosti koje su danas realizirane u širem obimu.

Šire informacije o poduzetim aktivnostima Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojske županije i Županijskog tužiteljstva ZDŽ-a bit će objavljene nakon saslušanja privedenih devet osoba u istražne prostorije Odjela kriminalističke policije MUPZDŽ-a.

FENA/FOTO ilustracija