Uprava HT Mostar sazvala Skupštinu društva nepostojećeg 31.travnja

Uprava društva zajedno s članovima Nadzornog odbora isplanirala je sazvati Skupštinu društva kako bi na njoj izabrali članove Odbora za reviziju i izmijenili Statut, saznaje Hrvatski Medijski servis.

Zbog kratkog vremena napravljene su i proceduralne greške pa su u preambuli obavijesti o sazivanju skupštine HT Mostar naveli kako je sjednica Nadzornog Odbora održana 31.4. 2015. godine.

S obzirom da još nije kraj mjeseca i k tomu travanj ima samo 30 dana, a ne 31 kako je navedeno u Obavijesti za sazivanje Skupštine društva, očito je kako se aktualnoj Upravi žurilo sačiniti Obavijest o sazivanju skupštine.

Naime, predsjednik Uprave HT Mostar Stipe Prlić je zajedno s Predsjednikom Nadzornog odbora Antom Krešićem i članom NO Irmom Memić osmislio i isplanirao održavanje Skupštine društva na način da u Odboru za reviziju instaliraju sebi podobne kadrove, kaže za HMS izvor iz HT Mostar.

Glavni akter u Odboru za reviziju trebala bi biti odabrana Nevenka Sušac koja je od već davne 2002 godine aktivno sudjeluje u raznoraznim aktivnostima unutar HT Mostar, ili kao članica Odbora za reviziju ili kao članica Nadzornog odbora, kaže sugovornik HMS-a.