Udruge iz domovinskog rata odgovorile HNV-u BiH

NašHrvatski narodni sabor BiH je zamišljen kao zaštitnik konstitutivnosti i jednakopravnosti hrvatskog naroda u BiH i prostora koje je HVO obranio a koji su se zvali Hrvatska Republika Herceg-Bosna i unio u Daytonsku BIH, a koja je zalog naše i vaše suverenosti u BiH što je zasluga između ostalog od Vas prozvanih i Tuđmana i Šuška i Bobana i Jelavića.
Isto tako očekujemo da tim putem nastave, isto od Vas prozvani, i Josipović i Milanović i Čović i Ljubić i svi ostali koji će doći poslije njih.

Ono što mi očekujemo od Hrvatskog narodnog vijeća BiH je da se odreknu svojih komunističkih utemeljitelja Mikulića, Ištuka, Brigića, Mesića, Manolića i sljedbenika Komšića, Lasića, Kukića, Zubaka... i prihvate demokratske standarde slobodnih naroda.
Hrvatsko- komunističko-klerikalna buržoaska ideja u BiH koja je proizišla iz ZAVNOBIH-a integrirana je u HNV -u BiH.

Hrvatski komunisti u dogovoru sa crvenim fratrima poput Markešića, Oršolića, Jeleća... već dvadeset godina sanjaju kako će Sarajevo i BiH biti mjesto gdje se ponovno dijele fotelje i proračunske privilegije, a ideološki neprijatelji guraju u uzništvo kao u „zlatno" doba jednoumlja.

Jasno je i vrapcima na grani da prostor gdje djeluje HNV BiH, a to su prostori koje je osvojila tkz. Armija BiH masovno napuštaju Hrvati, dok se stare komunjare i politički i crkveni konvertiti otimaju za fotelje koje im nude bošnjačke stranke i bošnjački birači za savezništvo protiv političara koji su izabrani voljom hrvatskih birača u BiH.
Gosp. Markešiću, Vas i članove HNV-a BiH, pozdravljamo sa pjesmom „ Bosna" Vašeg omiljenog pjevača Thompsona.

Koordinacija udruga proizišlih iz domovinskog rata HZ H-B