Udruga Zavjet: Pokušavaju nas poniziti i udaraju nas po jeziku i dostojanstvu

Udaraju nas sa svih strana, udaraju svim i svačim. Politički, ekonomski, kulturno. Pokušavaju da nas zatru i ponize, udaraju i po jeziku i po dostojanstvu. Pa i po zdravoj pameti. Pitamo se samo - dokada???

Jučer i danas, a znamo i sutra i ubuduće to je glavna tema razgovora, ljudi se pitaju odakle će moći plaćati troškove električne energije jer mnogi nemaju ni za kruha.

Mutne igre protiv hrvatskog naroda koje se dirigirano vode iz nelegalne i nelegitimne Vlade F BiH, danas uz pomoć FERK-a, jučer, danas i sutra uz pomoć raznih Heleza, Krajina, Hadžića, Lijanovića i ostalih daju naslutiti da je plan odavno smišljen, a sada se realizira svjetlosnom brzinom. Sustavno gušenje i blokiranje većinski hrvatskih područja, isisavanje novca i dilanje firmama na većinski bošnjačkim područjima, progon invalida Domovinskog rata neustavnom revizijom ... Svaki dan novi udarac!

Zbog ove sramotne, neizdržive i lihvarske odluke o poskupljenju električne energije za potrošače sa područja EP HZHB tražimo da se HITNO očituju stranke sa hrvatskim predznakom koje su dobile legitimitet da brane hrvatske interese. Njihova je dužnost i obveza da se oglase i pokušaju svim raspoloživim sredstvima poništiti i onemogućiti ovaj najnoviji udarac na hrvatski narod.

Dajemo punu potporu Udruzi potrošača „Svjetlost" koja se prva oglasila po ovom pitanju.

Predsjednik Udruge Zavjet:

Gordan Džidić