Udruga likovnih umjetnika HKD Napredak izabrala novu upravu

HKD Napredak

Na Skupštini je bilo prisutno dosadašnje rukovodstvo ULU HKD Napredak, predsjednica Ivana Mijić, dopredsjednik Adis Lukać i tajnica Snježana Kostić. A pozdravnu riječ je uputio i predsjednik Napretka prof. dr. Franjo Topić rekavši kako je udruga dobro radila te je postala prepoznatljiva sa svojim izložbama povodom Uskrsa i Božića. Nakon što je izabrana nova predsjednica gosp.

Vojislav Vujanović se osvrnuo na njezin umjetnički rad rekavši: ''Temeljiti intelektualni naboj, u stanju je pronaći likovna rješenja u kojima naboj isijava svu svoju energiju koju mogu osjetiti promatrači njezinih djela, s druge strane likovnim rješenjima i korištenim materijalima daje inovativna rješenja. Radi se o moćnom umjetniku i već potpuno zrelom.''

Gospodin Vujanović je potcrtao da udruga ne stagnira i uspijeva da pobuđuje interes kod mladih ljudi, te je još naglasio kako je to velika pobjeda. U umjetnički odbor jednglasno je izabrano šest članova: Boris Hodak, Adis Lukać, Stijepo Gavrić, Amer Hadžić, Arnela Zolota, Jasmina Jamak.