Udruga likovnih umjetnika HKD Napredak izabrala novu upravu

Udruga likovnih umjetnika HKD Napredak izabrala novu upravu

Na Skupštini je bilo prisutno dosadašnje rukovodstvo ULU HKD Napredak, predsjednica Ivana Mijić, dopredsjednik Adis Lukać i tajnica Snježana Kostić. A pozdravnu riječ je uputio i predsjednik Napretka prof. dr. Franjo Topić rekavši kako je udruga dobro radila te je postala prepoznatljiva sa svojim izložbama povodom Uskrsa i Božića. Nakon što je izabrana nova predsjednica gosp.

Vojislav Vujanović se osvrnuo na njezin umjetnički rad rekavši: ''Temeljiti intelektualni naboj, u stanju je pronaći likovna rješenja u kojima naboj isijava svu svoju energiju koju mogu osjetiti promatrači njezinih djela, s druge strane likovnim rješenjima i korištenim materijalima daje inovativna rješenja. Radi se o moćnom umjetniku i već potpuno zrelom.''

Gospodin Vujanović je potcrtao da udruga ne stagnira i uspijeva da pobuđuje interes kod mladih ljudi, te je još naglasio kako je to velika pobjeda. U umjetnički odbor jednglasno je izabrano šest članova: Boris Hodak, Adis Lukać, Stijepo Gavrić, Amer Hadžić, Arnela Zolota, Jasmina Jamak.