U narednim danima očekujemo novi temperaturni šok

Mostar, oluja, kiša, vrijeme, zdravlje, uticaj, kiša, šteta, opine, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, žuto upozorenje, Mostar, bura, Mostar, oluja, vremenska prognoza, vremenska prognoza, metoalarm, žuto upozorenje, nevrijeme, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, Mostar, nevrijeme u Mostaru, kiša, meteoalarm, vremenska prognoza, meteoalarm, Hercegovina, vremenska prognoza, vikend, vremenska prognoza
... hidrometeorološkog zavoda za naredne dane nas tako očekuju padaline, a već u četvrtak možemo očekivati velike temperaturne promjene.

Tako u četvrtak očekuje nas pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme, a padaline se očekuju prije podne. Uglavnom kiša, a na planinama i snijeg.

U petak nas očekuje također oblačno vrijeme, a u jutarnjim satima u Hercegovini slaba kiša. Tijekom dana u Bosni bit će kišovito sa susnježicom. Temperature će se kretati između -2 i 3 stupnjeva.

Kada je u pitanju vikend, tu nas očekuje oblačno vrijem sa susnježicom i snijegom, dok će u Hercegovini padati kiša. Temperature će se kretati od -5 do 0.