U BIH u subotu promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima

Temperatura zraka u 14 sati: Bjelašnica 14 stupnjeva, Han Pijesak 23, Ivan-sedlo i Srebrenica 26, Sokolac i Zvornik 27, Bihać, Tuzla, Gradačac i Mrkonjić-Grad 28, Sarajevo, Bugojno, Sanski Most, Doboj, Prijedor, Derventa i Bijeljina 29, Banja Luka i Neum 30, Zenica, Livno, Goražde i Drvar 31, Bileća 33, Trebinje 34, Mostar i Stolac 35, Čapljina 36, Ljubuški 37 stupnjeva.

Temperatura mora u Neumu u 14 sati iznosila je 25 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u subotu se u našoj zemlji očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima. Tijekom dana uz nešto više naoblake, mjestimično sa kišom, a ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Nešto manje naoblake i sunčanije bit će u sjevernim dijelovima. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura od 13 do 18, na jugu do 24, a najviša dnevna od 26 do 34 stupnja.

U Sarajevu promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima. Tijekom dana uz nešto više oblačnosti može pasti i malo kiše ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 27 stupnjeva.

Nedjelja

Drugog dana vikenda očekuje se nešto sunčanije u odnosu na subotu. Jutarnja i dnevna temperatura se neće značajnije promijeniti u odnosu na prethodne dane.

(Fena)