Tajnica, maser i snimatelj bit će suspendirani zbog skandalozne fotografije

masaza uio bih
masaza uio bih
... procurile iz ove državne institucije, potvrdio je za Dnevni avaz generalni direktor UIOBiH Miro Džakula.

Radi se o slučaju koji je u uredu pomoćnika direktora Džakule, Saudina Terzića, u Banjoj Luci, jedan od radnika IT sektora tijekom radnog vremena masirao polugolu Terzićevu tajnicu, a fotografiju su snimile njihove kolege i proslijedile medijima.

- Danas su pokrenuti stegovni postupci protiv troje uposlenika, a u u idućem tjednu bit će pokrenuti protiv svih ostalih koji su bili tu, kao i onih koji su propustili da bilo kojeg šefa upozore da se nešto tako dešava - kazao je Džakula.

On je rekao da će troje uposlenika, najvjerojatnije, biti suspendirani, jer je to teži oblik službene dužnosti koja je propisana i Pravilnikom o stegovnoj i materijalnoj odgovornosti i Kodeksom ponašanja zaposlenih u Upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ići ćemo s najtežim sankcijama. Ovdje se radi o tri osobe protiv koje je pokrenut stegovni postupak za teže povrede službene dužnosti, a koliko je osoba usudjelovalo u svemu ovome znat će se kada se završi kompletan postupak. Dali smo nalog Odsjeku za unutarnju kontrolu da završi taj dio posla, i tijekom idućeg tjedna imat ćemo više informacija - kazao je Džakula.

On je ponovio da će, najvjerojatnije, tri najodgovornije osobe biti suspendirane i da to zaslužuju svi koji se na ovakav ili sličan način ponašaju u državnim institucijama.