Skrbništvo nad dječakom koji je u nesreći izgubio obitelj preuzet će tetka

Skrbništvo nad dječakom koji je u nesreći izgubio obitelj preuzet će tetka

U cijeloj priči jedno je sigurno, a to je kako će netko od članova bliže obitelji morati preuzeti skrbništvo nad maloljetnim Bilalom koji je bez cijele obitelji ostao doslovno u jednom trenutku. On je preživio ovu zastrašujuću nesreću i prevrtanje do kojeg je došlo nakon udara u zid tunela. Kako su odmah dan nakon nesreće potvrdili iz bolnice, nije zadobio teže tjelesne ozljede. Dakle, prema informacijama, ozlijeđeni dječak, iako ima višestruke ozljede, izvan je životne opasnosti i navodno je od siline udara ispao iz vozila, što mu je u ovom slučaju najvjerojatnije i spasilo život.

Nakon stravične nesreće, policija je u stanu obavila očevid. Po okončanju istog, stan je zapečaćen zbog provođenja detaljnije istrage, odnosno prikupljanja dokaza, piše Hayat. Almira Brkića, koji je bio član kućnog vijeća zgrade u kojoj je živio, spominju po dobru. Jedan od susjeda je ekipi Hayat.ba kazao da je to bila obitelj za primjer. Nije želio komentirati priče koje kruže ovim naseljem, a po kojima je, navodno, "Sarajevogas" rano ujutro zbog curenja plina intervenirao u njihovu stanu. Navodno je, kako se priča, u vratima stana ostao ključ, pa je Almir zamolio jednog od susjeda da provjeri plin i zaključa stan.

Izvor blizak portalu Hayat.ba kazao je kako dječak od dana tragedije neprestano plače, doziva roditelje i sestru. Uz dječaka je od subote u bolnici najbliža rodbina, a jučer su ga posjetili i predstavnici Osnovne škole "Zahid Baručija" iz Vogošće, kao i škole u kojoj je radio njegov otac Almir.

Brigu o dječaku, kako doznaju mediji, vjerojatno će preuzeti njegova tetka. Pokop Almiru Brkiću, njegovoj supruzi Lamiji i šestogodišnjoj kćeri Fatimi, koji su u petak poginuli u teškoj prometnoj nesreći, bit će obavljen danas u 18 sati na groblju Bradići u Vogošći.

Što se tiče stvarnih uzroka ove nesreće, trebat će sačekati završetak istrage i riječ stručnjaka, a pojavila se i informacija kako je istražiteljima dodatno indikativno bilo to što na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja, što je zaintrigiralo policiju. Bilo kako bilo, epilog cijele nesreće i ove velike tragedije koja je potresla ne samo BiH već i regiju nestanak je gotovo cijele jedne obitelji i posljedice koje će u cijeloj priči nesumnjivo ostaviti traga na jedinom preživjelom - malom Bilalu.