Ryanair direktno u Banja Luku iz...

Ryanair, Osijek, London Stansted, Ryanair, Osijek, London, Stansted, Zračna luka Osijek, Domagoj Marinić, irska niskotarifna kompanija, Ryanair, direktni letovi, pulska zračna luka, Zračna luka Osijek, Ryanair, London, Ryanair, Wizzair, Eurowings , Ryanair.com, Ryanair, Ryanair, Ryanair.com, frankfurt, Ryanair

Najveća europska low cost kompanija Ryanair saopćila je danas da će prve letove iz Banjaluke pokrenuti od listopada , i to do Brisela i Memingema u Njemačkoj. Na obje linije Ryanair će letjeti dva puta tjedno, a prema zimskom redu letenja za 2018. godinu.
Karte od 19,99 EUR za ove dvije destinacije će biti dostupne već danas na stranici Ryanaira, saopćili su iz ove kompanije.
Rezervacije će biti omogućene do srijede (25. travanj) u ponoć.
- Ovo je veliki dan za naš aerodrom, Grad Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Naši građani će imati mogućnost da, preko Brisela i Memingena, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko europskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Europe će moći mnogo lakše da dođu kod nas i da otkriju ljepote Banjaluke i banjalučkog regiona, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda - rekao je direktor Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević.

twitter.com/Ryanair