Rasprava o novom Ustavu u Parlamentarnoj skupštini BiH

BIH, ustav, BIH

S obzirom da ovu temu ističemo kao temu od presudnog značaja za održivost i budućnost Bosne i Hercegovine, smatramo nužnim da se čuje glas mladih po ovom pitanju.
Kao i dosadašnjih godina, uz HSPF, u ovome projektu će sudjelovati Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka Banja Luka te Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka SPONA Sarajevo.

Svečano otvaranje Simuliranog parlamenta 2019. bit će upriličeno u Plavoj dvorani na četvrtom katu u zgradi Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu, sa početkom u 10 sati. Izjave za medije bit će organizirane u 9:30.

Generalni pokrovitelj projekta je Klub hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH. Medijski pokrovitelji su BHRT i Dnevnik.ba.
Sve navedeno govori o jedinstvenosti ovoga projekta, koji kao nijedan drugi okuplja studente politologije i drugih društvenih znanosti iz Mostara, Sarajeva i Banja Luke i studentima pruža mogućnost stjecanja iskustva iz praktične domene te ima krucijalni značaj u razvijanju prezentacijskih i govorničkih vještina svih sudionika.
HSPF je studentska, nevladina udruga neprofitnog karaktera koja okuplja studente koji se zanimaju za društveno-političke procese. Osnovana je 2009. godine te je registrirana pri Ministarstvu pravde BiH od 15. kolovoza 2011. godine, sa svojim žiro-računom, internetskim portalom i radijskom emisijom.

Ovim putem zahvaljujemo našim partnerima: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Vlada Županije Hercegovačko-neretvanske, JP Elektroprivreda HZ HB, Grad Široki Brijeg i Kopirnica Zrinjski.