Prometuje se po pretežito mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima

kiša
kiša
Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog radova obustavljen je promet na M-5 Sarajevo - Pale (u tunelu Kalovita Brda). Vozila se preusmjeravaju na obilaznicu u neposrednoj blizini.

Zbog izvođenja radova na ulazu u tunel Oštrik na dionici A-1 Sarajevo sjever - Sarajevo zapad, promet je preusmjeren iz vozne u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelima "25.novembar", "Grab" i "Vis", večeras od 22:00 sata do 05:00 sati ujutro bit će obustavljen promet na dionici A-1 Tarčin - Lepenica.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-14.1 Odžak - Vukosavlje,
- M-17 Konjic (kod mosta).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-14.1 Brod - Odžak,
- M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).
______________________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.