Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

jesen
U srijedu u Bosni i Hercegovini će prevladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Prije podne će biti magle po kotlinama i uz riječne tokove u Krajini, sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20°C i 26°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva je lokalno moguća magla u sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 19°C i 24°C.

U petak umjerena naoblaka u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. U većem dijelu Bosne sunčano. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 18°C i 24°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.