Pročitajte kakvo na vrijeme naredna tri dana očekuje u BiH

Pročitajte kakvo na vrijeme naredna tri dana očekuje u BiH

... očekivati i pahulje, dok se u centralnom i južnom dijelu Hercegovine očekuje kiša.

PROGNOZA VREMENA ZA 05.01.2016 (Utorak)., oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. U Bosni sa susnježicom i kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Padaline slabog do umjerenog intenziteta. Intenzivni snijeg se očekuje u planinskim područjima. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna od 0 do 5, na jugu od 8 do 11 stupnjeva Celzijusa

PROGNOZA VREMENA ZA 06.01.2016 (Srijeda)., oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i jugoistočnoj Bosni. U višim područjima istočne Bosne susnježica i snijeg. Padaline povremene i slabog intenziteta. Jutarnja temperatura od -6 do -1, na jugu od 4 do 7, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 6 do 11 stupnjeva Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 07.01.2016 (Četvrtak)., oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. U Bosni sa slabim do umjerenim snijegom. Tijekom dana, postupan prestanak padalina. Najprije u zapadnim prodručjima, a poslije podne i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura od -4 do 0, na jugu do 5, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 6 do 10 stupnjeva Celzijusa.