Priopćenje Zamjenice predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH i zamjenice predsjednika HDZ BiH Borjane Krišto

Borjana Krišto, Borjana Krišto, Valentin Inzko, Borjana Krišto, Vijeće ministara, Borjana Krišto, priopćenje za javnost, priopćenje
Fizički napad na mene izvršila je osoba očito potaknuta lažnim optužbama objavljenim u tiskovinama i na internet portalima. Svoju frustraciju, nezadovoljstvo pa čak i mržnju kanalizirao je na ovaj način jer je i sam ranije sudjelovao u negativističkim natpisima po raznim portalima.

Vjerovatno je uvidio da pisanja, optužbe, laži i uvrede javnih osoba donose popularnost bez odgovornosti za izgovorenu riječ pa je odlučio da može dijeliti pravdu po svom nahođenju i prema svojoj istini.

Iako sam i ja kao i mnogi drugi ljudi u ovoj i ovakvoj BiH frustrirani i nezadovoljni mnogim stvarima i pojavama u društvu, ipak činimo sve da na pozitivan i konstruktivan način djelujemo u pravcu rješavanja svih problema.
Neslaganje, različiti pogledi i mišljenja na daju nikome za pravo ugrožavanje bilo čije sigurnosti fizičkim obračunom.

U cijeloj ovoj priči jedina je istina da na poziciji koju trenutno obnašam nemam nikakva sredstva koja bi mogla bilo kome dodijeliti pa tako i navedenoj udruzi.

Tijekom obavljanja javnih funkcija i dosada sam bila izložena napadima i obmanama pojedinih medija koji imaju slobodu da kleveću i podmeću kome žele a rijetko odgovaraju za izgovorenu i napisanu neistinu.

Uvjerena sam da ovaj put neće biti tako te da će sudski epilog cijele ove priče pokazati pokvarenost nalogodavca i izvršitelja ove medijske hajke.

Na kraju svima onima koji smatraju da na ovakav surov, nasilnički i neljudski način planiraju zastrašiti me i spriječiti u političkom djelovanju ovim putem poručujem da se to neće dogoditi sve dok imam podršku svog naroda.

Zamjenica predsjedatelja
Zastupničkog doma PSBiH i
zamjenica predsjednika HDZ BiH
Borjana Krišto