Priopćenje udruge Korektiv: SDP da vam ne prisjedne igra Lagumdžije!

I je li itko od vas ikad pogledao oko sebe i registrirao politiku koja se vodi u ostatku svijeta?

 Zašto ste opsjednuti mržnjom prema strankama s hrvatskim predznakom i nekim hrvatskim područjima u BiH? Nevjerovatna je količina prezira koji kuha u Zlatku Lagumdžiji, odakle izvire toliki kompleks manje vrijednosti, koji se iskupljuje mržnjom prema svemu Hrvatskom u BiH.  Zar jednostavnije ne bi bilo raskrstiti s politikom koja je služila uglavnom za promociju jedne taštine (i punjenje njezina džepa), a ne za nacionalne probitke. Postizborne činjenice govore da “nije u pitanju samo egzekucija nego i sve što će ona sa svojim posljedicama značiti na društvenoj razini” te da se pokušava stvoriti “novi poredak koji nikad neće zaslužiti odliku pravednosti ma koliko ga se pokušavalo prikazati da je stvoren 'uime naroda’”.  

 Hrvati u BiH moraju biti, i jesu, bitan faktor. To potvrđuju i rezultati u pet županija u kojima su stranke s hrvatskim predznakom uvjerljivo pobijedile na listopadskim izborima. Te rezultate nitko ne može osporiti i oni ne mogu nimalo manje vrijediti od onih preostalih pet županija u kojima je uvjerljivo najjači Bošnjački SDP. Kad će te shvatiti, svi vi koji ste u duši Zlatko Lagumdžija, da režete granu na kojoj sjedite, da je ta vaša nebulozna mržnja mentalni poremećaj, a ne pravednost, a ne istina, a ne tekovina modernog svijeta. Bez Hrvata kao ravnopravnog naroda nema ni Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina će u budućnosti, sigurni smo, na svakom nivou plaćati visoke cijene za ovakvu destruktivnu politiku SDP.

 

Ako je cilj Zlatku Lagumdžiji i njemu sličnima da se BiH vrati u krilo Srbiji, zar nije jednostavnije odseliti u Srbiju? Jer ma kako SDP strastveno želio da se vrati jugoslavija to se VIŠE NIKADA NEĆE DESITI!"

 

S poštovanjem,
Dalibor Ravić
Udruga Korektiv za
unapređenje i koordinaciju
aktivizma u lokalnoj zajednici