Pero i Snežana su se službeno razveli početkom godine i zajedno vode FIS Vitez

Pero Gudelj
Pero Gudelj
... te da će se nastaviti ljekarski nadzor na Odjelu intenzivne njege UKC Sarajevo, priopćeno je iz FIS Vitez-a.

- Ovu priliku koristimo i da javno zahvalimo medicinskom osoblju UKC Sarajevo na stručnom umijeću, pristupu i velikim naporima koje su proteklih dana ulagali. Zahvaljujemo se na potpori medijima i posebno, svim dobrim ljudima širom zemlje i svijeta, koji su stalno i nesebično uz nas.

Apeliraju na objektivnost u medijskom izvještavanju i mole da se uvaži pravo na privatnost njegove obitelji, u ovoj, za njih životnoj bitci.

- Brojne medijske špekulacije i nagađanja koja ni u kom slučaju ne odgovaraju činjenicama, dodatno otežavaju i ovako komplicirano emotivno stanje obitelji Gudelj, osobito djece. Oni to ničim nisu zaslužili. Tim prije, što je brak supružnika Gudelj, sporazumno razveden početkom ove godine, regulirao sva pravna, financijska i ostala pitanja o imovini koju su godinama naporno i zajedno stjecali. Prema tom sporazumu Pero i Snežana su zakonski ravnopravni suvlasnici Poduzeća FIS d.o.o. kojim u njihovo ime upravlja stabilan menedžment. Poslovanje niti u jednom trenutku nije dovedeno u pitanje, a sigurni smo da će tako biti i u budućnosti. Iskreno se nadamo da ćete uvažiti naše sugestije, dati prijeko potrebnu potpori obitelji Gudelj i da ćemo svi zajedno svjedočiti njihovoj velikoj životnoj pobjedi - kaže se u priopćenju.