Ostaci ZAVNOH-a i ZAVNOBiH-a žele ponovno uspostaviti političku dominaciju na prostorima Hrvatske i BiH

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr

...Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine i njihova tranzicija nakon raspada Jugoslavije u demokratske političke stranke predstavlja jedan od najvećih političkih problema s kojima se suočavaju društva u gore navedenim državama.
Nakon katastrofalne pogreške SDP-a Hrvatske koji je 2010. godine dao punu potporu Zlatku Lagumdžiji i Željku Komšiću, što je skoro dovelo do dekonstituiranja hrvatskog naroda u BiH, počeli su se događati međudržavni sastanci na najvišoj razini između Vlade RH i Vlade F BiH.

Nakon sastanka bivšeg ministra zdravstva RH, Ranka Ostojića s ministrom zdravstva F BiH, Rusmirom Mesihovićem, uslijedio je sastanak ministra branitelja RH, Freda Matića, ministra branitelja F BiH, Zukana Heleza, i oktroiranog predsjednika F BiH, Živka Budimira, nakon čega je postalo jasno kako ostaci ZAVNOH-a i ZAVNOBiH-a žele ponovno uspostaviti političku dominaciju na prostorima Hrvatske i Bosne i Hercegovine i vratiti se na put „Titovim stazama revolucije".

Jedina ozbiljna prepreka na tom putu bili su hrvatski branitelji koji su sudjelovali u Domovinskom ratu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i nimalo nas ne čudi zašto su Vlada Federacije BiH i Vlada RH koordinirano kriminalizirali Domovinski rat, umanjivali stečena prava branitelja i članova njihovih obitelji, podmetali izmišljeni udruženi zločinački pothvat i debelo plaćali nevladine organizacije koje zajedno s režimskim medijima u RH i F BiH podržavaju minorizaciju Domovinskog rata, zavađaju braniteljske populacije i na svaki drugi način žele urušiti temelje koji su obranili Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

S obzirom da nije izvršena lustracija u Hrvatskoj i BiH, postaje evidentno kako mladi skojevci, koje mi nazivamo ostacima crvene buržoazije, ne shvaćaju kako je na ove prostore stigla demokracija, sloboda govora i sloboda medija i kako je svaki oblik povratka diktature pravnog i političkog nasilja unaprijed izgubljena bitka, što pokazuju posljednji izbori u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
Zlouporaba položaja i ovlasti državnih namještenika, korupcija i kriminal te montirani procesi koji se godinama vode uz konstantnu medijsku hajku pokrenuli su lavinu nezadovoljstva, spremnost na ponovnu žrtvu i zajedništvo hrvatskih branitelja i domoljuba.

Izjava ministra branitelja RH, Freda Matića, kako on nije ministar branitelja nego ministar Vlade RH pokazuje koliko je dubok jaz između demokratskih snaga u državi i onih koji se nisu oslobodili jednoumlja i represivnih metoda djelovanja.
Izjava Premijera RH, Zorana Milanovića, citiramo: „Da nije bilo branitelja, ni ja ne bih mogao biti premijer u slobodnoj hrvatskoj državi, ali neću dopustiti da mi manja skupina branitelja uvjetuje smjenu ministra branitelja, Freda Matića" zorno pokazuje kako crvena buržoazija boluje od sljepila poput sv. Savla u Daamasku kada ga je naš Spasitelj i Otkupitelj, Isus Krist, prozvao riječima „Savle zašto me progoniš?".

Žrtva hrvatske braniteljice, Nevenke Topalušić, hrvatskog branitelja Damira Čakinića i okupljanje stopostotnih invalida i branitelja Domovinskog rata ispred Ministarstva branitelja RH jasan su dokaz kako ovdje nije posrijedi politički motivirano okupljanje manje skupine hrvatskih branitelja, nego kako se događaju suštinski događaji koji će odrediti budućnost hrvatske države.
I uzoriti kardinal Bozanić, vrhovni poglavar Katoličke crkve u RH, je na svojoj propovijedi poručio sljedeće: „Iskrivljavanje povijesti, neprestano prekrajanje povijesnih udžbenika, razaranje mehanizama koji povezuju iskustva sadašnjeg naraštaja s prošlim, dovodi do krize nade i vizije budućnosti, do krize identiteta. Možemo se pitati zašto se to čini. Čemu promicati nešto što nije izišlo iz duše hrvatskoga bića, niti mu koristi? Premda smo posljednjih godina upozoravali da takvi pokusi neće donijeti ni gospodarsko blagostanje, niti zadovoljstvo hrvatskomu društvu, bezobzirno su se poduzimali koraci koji su bili nalik prkosu protiv dobra domovine. Ne smijemo se umoriti u zauzimanju za zaštitu života i za jačanje obitelji, prepustiti odgoj djece onima koji ne poštuju vrijednosti stvorenosti i vječnosti, pokolebati se pred onima kojima nije stalo do hrvatske kulture srasle s kršćanstvom. Ne smijemo odustati od promicanja istine koja je ponizna pred žrtvom ljudi koji su svoje živote izložili za druge."

Naša zajednica hrvatskih branitelja daje bezrezervnu potporu stopostotnim invalidima i braniteljima Domovinskog rata koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja RH, i poziva sve hrvatske domoljube da podignu svoj glas i daju potporu našim braniteljima u borbi protiv crvenog zmaja i njegovih demona koji decenijama razaraju vrijednosti koje su utkane u srce i dušu hrvatskog naroda.
„Lex Perković" je kap koja je prelila čašu i vrijeme je da se prisjetimo riječi proroka Izajije: „Jao onima koji zlo dobrom nazivaju, a dobro zlom; koji od tame svjetlost prave, a od svjetlosti tamu; koji gorko slatkim čine, a slatko gorkim'. Tako izopačen život, postavljen na krive temelje, nema budućnosti i neminovno vodi k propasti."

S poštovanjem,
Bog i Hrvati!
Zajednica hrvatskih branitelja „Sveti Mihael"