Odbor 'Stop majorizaciji Hrvata u BiH' poziva hrvatski puk na zajedništvo

prosvjedi, odzvonilo je, majorizacija, Hrvati u BIH, majorizacija, Hrvati u BIH, mirovine, Sejdić i Finci, Hrvati u BIH, majorizacija, Hrvati u BIH, BIH, ZHŽ, Miahcel Schumacher, Vlada ZHŽ, BIH, ravnopravnost, Federacija BIH, Hrvati u BIH, Troplet, izbori, BIH
Nakon izbora Komšića za predstavnika Hrvata od strane bošnjaka, potom ponižavanja hrvatskog naroda izborom nelegitimnih predstavnika Hrvata u vladi Federacije, krenulo se i malo oštrijim metodama kontra hrvatskog puka.


Ovim putem najoštrije osuđujemo teroristički napad na hrvatske zastupnike u skupštini Zeničko-Dobojske županije. Na svu sreću napad je prošao bez ljudskih žrtava, ali je jasno poslana poruka Hrvatima, poruka u kojoj piše ''manje vas je, ušutite''.


Organizacijski odbor ''Stop majorizaciji Hrvata u BiH'' još jednom poziva hrvatski puk na zajedništvo.

Hrvati su narod koji je u svojoj prošlosti morao proći ono najgore, nažalost to najgore se kroz povijest ponavljalo, a vidimo kako najgore proživljavamo i u sadašnjosti.

Nikakve bombe neće utjerati strah hrvatskom puku, mi smo narod koji je branio ovu zemlju dok neki nisu ni znali šta su bombe. Branili smo i svoje i tuđe. Tuđe nam ne treba, a nikada nećemo dozvoliti da izgubimo svoje.


Teroristički napadi su samo posljednji trzaji onih koji se plaše snage hrvatskog naroda, stoji u priopćenju.