Obitelj, rodbina i prijatelji oprostili se od tragičnog nastradalog Milenka Pudara

teška prometna nesreća, teška prometna nesreća, Mostar, oproštaj, milenko pudar
Milenko Pudar (62), koji je poginuo u ponedjeljak u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara, sahranjen je u srijedu u 15 sati na gradskom groblju u Ljubinju.

Pudari su u Ljubinje iz Dubrava kod Stoca došli početkom proteklog rata, a u Ljubinju živi Milenkov brat Marko. Markov sin je maturant Srednjoškolskog centra „Svetozar Ćorović" i u utorak je imao matursku zabavu.

Prema saznanjima Srpskainfo, stric Milenko, koji nije imao djece, putovao je u Ljubinje, da uveliča matursko večer svom bratiću. O nastradalom Pudaru svi u Hercegovini imaju samo riječi hvale.

- Upoznao sam ga preko jednog prijatelja u Ljubinju. Bio je fin čovjek, radan, u svim situacijama priseban. Ne mogu da vjerujem da takav čovjek ovako završi, ali sudbini se ne bježi, rekao je za Srpskainfo jedan Ljubinjac.

Mišo Pamučina, trebinjski deminer, kaže da je poznavao Milenka, koji je volio da dođe u Hercegovinu.

- Radio je u banjolučkom regionalnom uredu Centra za uklanjanje mina BH MAK i uvijek je bio od koristi sa svojim savjetima, iako je bio umirovljen. Volio je Trebinje i Hercegovinu, kupio je i stan u Trebinju i često dolazio, kaže Pamučina.

Pudar je poginuo u ponedjeljak u mjestu Grabovica na putu Mostar - Jablanica u blizini mosta „Begića i Begovića".

Do nesreće je došlo kada je vozeći Hyundai izgubio kontrolu nad vozilom i frontalno udario u autobus koji se kretao iz suprotnog smjera. Milenko je bio sam u vozilu, a u autobusu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Dnevni list