NOVI SKANDAL: Nakon brda nad Mostarom šahovnica osvanula i na službenom grbu Federacije BIH!

šahovnica, Mostar, Bosna i Hercegovina, grb

Naime naši novinari poskok.info primjetili su širom Bosne i Hercegovine na državnim institucijama, naročito u FBIH istu takvu šokantnu šahovnicu kakva se nalazi nad Mostarom. Jučer nam je nekoliko građana Zenice javilo kako na zgradama kantona također se može nazrijeti šahovnica, iz Sarajeva smo imali 15 poziva da su vidjeli nekoliko šahovnica u Titovoj. A i Wikipedija je jutros osvanula sa hrvatskim grbom na mjestu gdje se govori o službenom grbu Federacije BIH.

Da bi skandal bio veći pogledli smo Daytonski ustav. Nevjerojatno je kako to do sada nitko nije primjetio ali u njemu se na 145 mjesta spominje riječ Hrvat, hrvatsko itd.

Pretražujući google može se čak pronaći nekakvih zahtijeva za ravnopravnost Hrvata u BIH. Navodno ti ljudi žele ne samo ravnopravnost nego i TV kanal na vlastitom jeziku i još se uz to pozivaju na europske norme i Ustav BIH.

Je li počela podjela Bosne? I otkud uopće sada Hrvata u Bosni, u Mostaru, kada je Mreža FTV-a odavno objavila da tog naroda tu više nema. Samo da su ostali Željko, Slavko, Emil i Petar.

Skandalu nikad kraja!

poskok.info