NOVI IZGLED Zgrada iznad galerije 'The Hub' uskoro dobiva novu fasadu koja će zasigurno odudarati od onih u okruženju

Galerija Hub Aluminij

Stanari zgrade na samom kutu Ulice kralja Tvrkta u Mostaru nakon više desetljeća stanovanja pod izvornom fasadom uskoro dobivaju novu, i to ni više ni manje nego - antracit.

Kako saznajemo, nakon prvotnog odbijanja i dugog nagovaranja, stanari su pristali na dogovor s galerijom 'The Hub', kojoj je crna boja primarni identitet, da i ostatak zgrade bude dovršen u sličnoj nijansi.

Da četverokatnica ne odudara od galerije u prizemlju brine se više radnika koji već danima pripremaju sve za tamnu fasadu koja će, barem u početku, biti neobična svima u tom dijelu grada.

Galerija Hub Aluminij

Galerija 'The Hub' (ex. galerija Aluminij) u vlasništvu je M.T. Abraham grupacije koja je i vlasnik Aluminij Industries. Prema podacima s njihove službene stranice galerija je zatvorena još šest dana, odnosno do 19. travnja vjerojatno zbog skele koja je postavljena zbog građevinskih radova.

Osim galerije, crna boja i slične nijanse su dominantne u svim službenim prostorijama M. T. Abraham grupacije u upravnoj zgradi Aluminija, brandinga, reklama, a u posljednje vrijeme postala je dominantna i na pressicama nogometnog kluba Zrinjski čiji su glavni sponzor.