Nestale sestre tinejdžerke pronađene u kavani

tinejdžerice, nestanak, Tuzla
Ovo je za portal "Dnevnog avaza" potvrdio Emin Fazlić, otac tinejdžerki.

On nam je ispričao da su njegove kćerke pronađene oko 14 sati te da su trenutačno u policijskoj postaji u Tuzli gdje daju izjavu.

Emin nam je ukratko ispričao na koji način je okončana ova drama.

- Nakon što smo prijavili njihov nestanak u nedjelju i kada su objavljene njihove fotografije, počela je intenzivna potraga. Policija je pretraživala teren, vršila određene razgovore ... Na koncu su moje kćerke pronađene u jednom ugostiteljskom objektu u Vlasenici. Ugledao ih je policajac, koji je primijetio da curice liče na one s fotografija objavljenih u medijima. Na sebi su imale istu odjeću kao i onog dana kada su nestale. Primijetio je da nisu bile nimalo vesele. Upitao ih je kako se zovu na što su one rekle neka sasvim druga imena. Razumljivo, jer ih je sigurno neko natjerao na to-uzbuđeno nam je ispričao Emin.

Policajac je odmah obavijestio kolege koje su brzo reagirale. Međutim, u tom trenutku desilo se nešto za Emina neočekivano.

- Djecu je u policiju dovezao taksista, koji ih je i odvezao u taj ugostiteljski objekt. Poznato mi je njegovo ime, kao i ime gazde tog lokala, ali o njima ne bih sad govorio. Taj taksist je u policiji dao izjavu da su one dobrovoljno pristale da ih tamo odveze, a ja sam siguran da to nije točno. Netko ih je vrbovao da bi ih seksualno iskoristio-priča Emin.

Njegov jedini cilj je, kako kaže, da istina izađe na vidjelo.

- Ja moram i želim znati istinu o čemu se tu radi, a tražit ću da ih pregleda i ljekar-kazao nam je na kraju razgovora Emin.