Mostar: U franjevačkoj ulici otuđen VW Golf I

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava od strane građana (na području Mostara 10, na području Čapljine 3, na području Konjica 1 i na području Jablanice 1).


U oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara.  

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nezgoda ; jedna je osoba  zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Konjic 4 i na području PU Mostar 5.


Od evidentiranih događaja izdvajamo :

-        14.12.2009.godine u PU Mostar je prijavljeno da je od strane NN počinitelja tijekom noći otuđeno vozilo marke „VW Golf I“ dok se nalazilo parkirano u Ul.Franjevačka. Upoznat Odjel krim.policije, kao i sve policijske patrole na terenu.

-        14.12.2009.godine, oko 09,00 sati, u PU Mostar obratio se I.M. i prijavio  da su u podrumskim prostorijama, u Ul. Kolonija, primjećene dvije NN muške osobe koje su se, nakon njegovog upozorenja, udaljile s lica mjesta. Obilaskom kotlovnice primjetio je da nedostaje elektro kabl dužine oko 25 metara. Izlaskom na lice mjesta pripadnici policije su primjetili osobe, te utvrdili da se radi o E.V.(1983) i A.H.(19719, oba iz Konjica, kod kojih je tom prilikom pronađen ukradeni elektro kabl. Isti su lišeni slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim.policije.