Mostar: sinoć oko 22,40 sati otuđen VW Golf III u U. Kralja Tomislava

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 7 prijava od strane građana (na području Mostara 1, na području Čitluka 1, na području Prozor-Rame 1, na području Jablanice 1, na području Stoca 1 i na području Konjica 2).

U oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda ; jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja.

Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 3, na području PU Čapljina 1 i na području PU Konjic 2. Od evidentiranih događaja izdvajamo: - 06.01.2010.godine oko 22,40 sati u PU Mostar je prijavljeno da je od strane NN počinitelja otuđeno vozilo marke „VW Golf III“ dok se nalazilo parkirano u UL. K.Tomislava.

Upoznate sve policijske patrole na terenu, dok istragu vodi Odjel krim.policije. - 06.01.2010.godine, oko 16,40 sati, na loklanoj cesti u mjestu Kruševo, općina Stolac, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Ivan R.(1989) iz Stoca upravljajući vozilom marke „Citroen C3“. Tom prilikom isti je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja, te je prevezen u KB Mostar.