Mostar: Nastavlja se krađa automobila i pljačka kladionica

crna kronika, MUP ZHŽ, MUP HNŽ, mup policija, MUP Mostar, MUP HNŽ, mup policija, mup, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, mup, mup policija, mup, MUP HNŽ, mup, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, MUP Mostar, MUP HNŽ, mup policija, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, crna kronika, MUP HNŽ, MUP Mostar, mup, policija, MUP ZHŽ, crna kronika, policija, plaće, crna kronika, mup, mup policija, crna kronika, policija, mup, mup, policija, crna kronika, Posušje, nestali, policija, policija, nestanak, crna kronika, MUP ZHŽ, MUP HNŽ, crna kronika, droga, policija, crna kronika, policija, Mostar, akademija, policija, mup, policija, indijska konoplja, droga, crna kronika, Ljubuški, utapanje, sanja majstorović, Mostar, policija, lopov, raobolja, pedofilija, fup, HBŽ, glamoč, samoubojstvo, HBŽ, policija, crna kronika, crna kronika, teška prometna nesreća, pogibja, Posušje, Grude, sms, prijetnje, Ljubuški, provala, krađa navika, Široki Brijeg, odašiljač, rušenje, pljač

Proteklog vikenda (u vremenskom razdoblju od 22.01-25.01.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 30 prijava od strane građana (na području Mostara 19; na području Čapljine 3, na području Jablanice 2, na području Prozor-Rame 1, na području Čitluka 1 i na području Konjica 4). U oblasti javnog reda i mira registrirano je osam prekršaja i to na području Mostara 7 i na području Čitluka 1.

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 13 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede. Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 6, na području PU Čapljina 2 i na području PU Konjic 5.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

- 23.01.2010.godine u PU Mostar je prijavljeno da je tijekom noći, od strane NN počinitelja, otuđeno vozilo marke „ Škoda Octavia“ dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik.

Upoznat Odjel krim.policije. - 23.01.2010.godine u PU Mostar je prijavljeno da je od strane NN počinitelja otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul. B.N.R. Upoznat Odjel krim.policije.

- 23.01.2010.godine oko 17,35 sati PU Mostar je obavještena da je u kladionici „Milenijum“ u Ul. A.Starčevića izvršeno razbojstvo. Izlaskom na lice mjesta, pripadnici policije su utvrdili da je u istu ušla NN muška osoba i uz prijetnju nožem od djelatnice otuđio novac. S opisom počinitelja upoznate su sve policijske patrole na terenu koje poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja.

- 24.01.2010.godine oko 20,00 sati PU Mostar je obavještena da je izvršeno razbojstvo od strane dvije NN osobe na benzinskoj crpki „Energopetrol“ u Potocima. Tom prilikom počinitelji su, uz prijetnju vatrenim oružjem, djelatniku crpke otuđili novac iz kase i udaljili se u nepoznatom smjeru. Očevid na licu mjesta izvršili su pripadnici Odjela krim.policije. - 24.01.2010.godine oko 15,00 sati u Rodoču, općina Mostar, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Dario Ć. iz Mostara s motociklom „Honda“ i Boris B. s vozilom „Renault Laguna“. Tom prilikom vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozlijede.

MUP HNŽ