Mostar: Dva razbojstva kladionica Millenium i Williams u jednom danu

U protekla 24 sata (19/20.01.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije

registrirano je 9 prijava od strane građana (na području Mostara 6, na području Čitluka 1 i na području Konjica 2). U oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara. U oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode ; dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 2 i na području PU Konjic 1. Od evidentiranih događaja izdvajamo:

- 19.01.2010.godine oko 15,10 sati PU Mostar je obavještena da je u kladionici „Williams“ u Ul. Splitska izvršeno razbojstvo. Izlaskom na lice mjesta pripadnika policije utvrđeno je da je u istu ušla NN muška osoba, koja je ušla iza pulta i odgurnula djelatnicu, te uzela novac nakon čega se isti udaljio iz objekta. Odjel krim.policije poduzima potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

- 19.01.2010.godine oko 20,00 sati PU Mostar je obavještena da je u kladionici „Milenijum“ u Ul. A.Starčevića izvršeno razbojstvo. Na lice mjesta izišli su pripadnici policije, te je utvrđeno da je u kladionicu ušla NN muška osoba i uz prijetnju nožem od djelatnice kladionice otuđila novac. S opisom počinitelja upoznate su sve policijske patrole na terenu, te su u toku mjere potrage za istim.

MUP HNŽ