Mladež HDZ-a BiH diljem Bosne i Hercegovine obilježila Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti

Mladež HDZ-a BiH, mladež HDZ
Mladež HDZ-a BiH je na ovaj dan istaknula važnost ljudskog dostojanstva, ali i uputila poziv svima da se solidariziraju i uključe u borbu protiv siromaštva.

Ovom prilikom predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić je izjavio: "Na današnji dan Mladež HDZ-a BiH je pokazala brigu za siromašne, te im pružila podršku. Naše djelovanje i volonterski rad diljem Bosne i Hercegovine traju cijele godine, a ovaj dan je posebna prilika da pozovemo sve sugrađane da nam se pridruže jer samo zajedno možemo riješiti probleme i raditi na stvaranju bolje budućnosti za sve nas."

Diljem Bosne i Hercegovine Mladež HDZ-a BiH je posjetila pučke kuhinje, beskućnike i siromašne obitelji, a neki od gradova i općina u kojima smo obilježili Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti su: Livno, Čapljina, Brčko, Kiseljak, Neum, Busovača i Žepće.

Na kraju pozivamo sve da zajednički pokažemo humanost i solidarnost tijekom cijele godine, te pomognemo obiteljima i građanima koji žive u siromaštva i zaštitimo njihovo dostojanstvo.