Mercator poklanja „trojne pike“ na Međunarodni dan potrošača!

Mercator, Mercator

Svjestan važnosti zadovoljenja potreba svojih kupaca, u povodu obilježavanja Dana potrošača, Mercator je odlučio nagraditi vlasnike Mercator Pika kartica.

Svima koji se odluče za kupovinu u Mercator trgovinama u ponedjeljak, 15. ožujka 2010. godine Mercator poklanja trostruko više u vidu osvojenih „trojnih pika bodova"! Bodovima prikupljenim putem Mercator Pika kartice kupci ostvaruju uštede prilikom kupovine. Da su kupci prepoznali aktivnosti i nastojanja Mercatora, potvrđuje i više od 121.463 zadovoljnih korisnika Pika kartica.

Obilježavanjem Dana potrošača Mercator BH nastoji ukazati na osnovna prava potrošača sa ciljem povećanja svijesti o poštivanju i zaštiti tih prava. Iako je svijest o pravima kupaca u Bosni i Hercegovini nedovoljno razvijena, Mercator BH uvijek obilježava Međundarodni dan potrošača. Svoje aktivnosti kao i cjelokupno poslovanje Mercator BH usmjerava ka postizanju zadovoljstva svojih kupaca, te u svakom trenutku nastoji da im ponudi visok kvalitet roba i usluga, omogućavajući najpovoljnije kupovine kao i mnogobrojne dodatne pogodnosti. Od listopada 2009. godine svi kupci u Mercatorovim trgovinama market programa su u mogućnosti da na licu mjesta provjere povoljnost kupovine određenog prizvoda zahvaljujući uspješno implementiranom projektu za dvostruko označavanje maloprodajnih cijena. Tako kupci imaju mogućnost da na licu mjesta uporede jediničnu cijenu istog proizvoda različitih proizvođača bez obzira na veličinu originalnog pakovanja.

Mercator BH nastavlja sa redovnim ispunjavanjem obveza prema svojim partnerima, zaposlenicima i državnim institucijama, posvećujući posebnu pažnju saradnji sa domaćim proizvođačima i dobavljačima. U tom segmentu ističe se i Mercatorov projekat „Domaća korpa" koji se provodi u Mercator trgovinama od decembra 2000. godine, a čiji osnovni cilj je promocija bosanskohercegovačkih proizvoda.

Svim vjernim kupcima Mercator BH čestita Međunarodni dan potrošača. Vidimo se opet!


Uprava Mercatora BH