MARTINA MLINAREVIĆ U Hercegovini će doći vrijeme hrabrih i nepokolebljivih

Martina Mlinarević Sopta
Arhiva/Hercegovina.info

Nakon što je u petak uspješno okončan završni razgovor imenovane veleposlanice BiH u Češkoj Republici, Martine Mlinarević, ona bi sredinom ovog mjeseca trebala stupiti na veleposlaničku dužnost u Pragu.

Zbog činjenice kako nema fakultetsku diplomu Martina Mlinarević je kritizirana u javnosti, no unatoč tome Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je njezino imenovanje. 

O kritikama na svoj račun Martina Mlinarević se oglasila putem Facebook, a njezinu objavu prenosimo cijelosti bez uredničkih intervencija: 

Koliko si pao na dno, prljavo politicko dno, od nula do - primamo sluzbenu obavijest od "Goodreadsa" da se nesto cudno desava jer imaju inflaciju laznih profila koji u 24 sata zdruzeno idu da mi lupaju jedinice na kvalitetu procitanih knjiga.
Ili, koliko si pao na dno, od nula do - "poslati institucije da provjere koliko je poreza platila za prodaju Huzura", kojim sam financirala sve 4 operacije placene vlastitim novcem, i to u poliklinici Edumed Zagreb, KBC Dubrava Zagreb i KBC Split, iduci na predstavljanja knjiga direktno iz bolnica, a povodom cega su na kupovinu moje knjige u karcinomskoj borbi apelirali svi moji prijatelji i kolege iz medija.
Spustiti se na takvo dno, mogu samo najgori od najgorih, koji su sve, apsolutno sve, pokusali da mi urade u proteklim mjesecima, nemocni u cinjenici da me nece pokolebati nicim, osim onim sto najbolje rade svojim neistomisljenicima, a ima veze s kocnicama, metkom, mitraljezima...
Matematika je prosta - sto ste gori, to sam jaca.
A doci ce, sigurna sam, i u ovoj Hercegovini, vrijeme kad to vise nece biti vase vrijeme, nego vrijeme hrabrih i nepokolebljivih, stoji u objavi na Facebook stranici. 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2453476921431174&id=191817064263849