Mario Mikulić: Velika mi je čast i zadovoljstvo što ste mi ukazali povjerenje

Mario Mikulić, mladež HDZ, Mladež HDZ BiH, Mario Mikulić, HDZ, Mario Mikulić, Mladež HDZ-a BiH, Politika, Mario Mikulić, Mladež HDZ-a BiH
Tim povodom se oglasio na svom Facebook profili riječima:

Dragi prijatelji,
Jučer na 25. Obljetnici Mladeži i 10. Izbornoj konvenciji, povijesnom danu za Mladež BiH, mladež stožerne stranke hrvatskoga naroda izabran sam, od strane izaslanika za predsjednika Mladeži HDZ-a BIH u idućem mandatnom razdoblju.
Hvala svim izaslanicima i gostima koji su uveličali 25. obljetnicu naše Mladeži, hvala svim dosadašnjim predsjednicima koji su dali sebe u Mladež HDZ BIH i pomogli da svakim danom napreduje.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što ste mi ukazali povjerenje da predstavljam sve nas. Posebno HVALA mojim prijateljima, cijeloj ekipi, ovo je zajednička pobjeda. Hvala vam što cijelo ovo vrijeme čvrsto stojite uz mene i naše ideje. Za mene ste vi najveća pobjeda! Svjestan velike odgovornosti koju sam preuzeo, pozivam sve članove Mladeži HDZ-a BIH na zajedništvo, na rad i odricanja u korist napretka Mladeži, kao i cijelog hrvatskog naroda i društvene zajednice u kojoj djelujemo. Svjesni naše prošlosti i sadašnjosti, gradimo zajedno s vizijom proeuropsku budućnost naše Mladeži HDZ-a BIH i hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini.