Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja svečano otvorili put u MZ Bare u Busovači

Otvaranje ceste

„Federalno ministarstvo je za ovaj projekt izdvojilo 100.000.00 KM po našem programu sanacije šteta od klizišta i poplava, a općina Busovača je izdvojila sredstva u iznosu od 68.270.57 KM. Drago mi je što je projekt završen, odnosno što je put asfaltiran i vidim da su mještani zadovoljni. Dolazio sam ovdje i prije asfaltiranja puta, i put je uistinu bio u vrlo lošem stanju. Svaka kiša je pravila štetu i nosila ovaj materijal, tako da je bilo beskonačno nasipanje. Uvjeren sam da je završetkom ovog projekta riješen taj problem bar za sljedećih 30 godina.", kazao je federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić.

Predsjednik TO Bare i MZ Bare Marko Šantić izrazio je zadovoljstvo asfaltiranjem puta, u dužini od 1300 m, te zahvalio predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari i federalnom ministru prostornog uređenja Josipu Martiću na potpori i zalaganju za realizaciju ovog projekta koji je značajan za MZ Bare, ali i za čitavu općinu Busovača i susjedne općine.

Među zadovoljnim mještanima, svečanom otvaranju puta nazočili su i: predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača Mirjana Plavčić, članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Busovača i predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak, predsjednica OO ZŽ HDZ-a BiH KKK Busovača Ankica Komšić, predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo, predsjednik UDVDR HVO HB Busovača Dragan Laštro te članovi OO HDZ-a BiH Busovača.