Marijan Knezović čvrsto na braniku prava Hrvata u BiH

Marijan Knezović, BIH, Marijan Knezović
...tema je bila Izbori u BiH. Jedan od gostiju bio je Marijan Knezović, koji je još jednom po tko zna koji puta u javnosti branio demokratska prava Hrvata u BiH.

Marijan je argumentirano i smireno pokušao, koliko su mo dozvolili, objasniti da BiH ne može naprijed kada su Bošnjaci po treći puta izabrali hrvatskog člana predsjedništva.

Na svaki Marijanov argument drugi gosti u studiiju, uključujući i voditelja upadali su mu u riječ i tako ga pokušali onemogućiti da iznese istinu o majorizaciji Hrvata u BiH.

Te upadice su često prekidane pljeskom publike u sarajevskom studiju, za koje je Marijan kratko rekao da on kao Hrvat  njih ne može očekivati u Sarajevo, što je dodatno razbjesnilo njegove sinoćnje sugovornike. 

Marijan je još jednom pokazao centralističkom Sarajevu i pobornicima preglasavanja kako se argumentima brane prava Hrvata u BiH, i njegov je nastup u onakvom okruženju je za svaku pohvalu.

Mnogi puno stariji i iskusniji političari sasvim sigurno ne bi pristali gostovati u emisiji kakva je bila sinoć, a bila je sve samo ne demokratska debata. Ta emisija je samo preslika trenutnog stanja u BiH, i očiti primjer kakvu BiH žele pobornici nelegalno izabranog hrvatskog člana predsjedništva BiH. Ti isti su sinoć provokacijama htjeli izazvati bijes kod Mariijana, ali su se namjerili na pogrešnog i nakon njegovih smirenih i odmjerenih odgovora oni su bijesnili i pokušali povišenim tonovima ušutkati mladića koji je pokazao kako se brane prava Hrvata. Marijan je pokazao da se može isto misliti i govoriti i kada živite u Zagrebu, kada ste kod kuće u Hercegovini, ali i onda kada se pređe Ivan planina. 

HERCEGOVINA.info