Lijanovići počeli kampanju za lokalne izbore, u malverzacije upleten i vijećnik iz Ljubuškog

Međutim,  Jerko Lijanović ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH dosjetio se kako ponovno opljačkati novac poreznih obveznika, a usput dati i malo zadovoljštine onima koji mu trebaju dati glas na nadolazećim loklanim izborima u BiH.

Naime, redakciji portala ljubuški-online.info se obratio  A.B. iz Vitine, kojem se na tekućem računu iznenada našalo 800 KM uplaćeno iz ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH. Već sutra je A.B dobio i rješanje iz ministarstva, što ga je iznenadilo i dovelo u određene sumnje, kako to da njemu ministarstvo šalje novce na temelju poticaja za plastenik, kad on kao navodi nema ni lista raštike. Međutim, potvrda njegovih sumnji došla je na vidjelo dan nakon što su sredstva stigla na njegov račun. Nazvao ga je stanoviti Zdenko Bilić, predsjednik Kluba vijećnika Narodne stranke Radom za boljitak u OV Ljubuški i tražio od njega da vrati 750 KM, a za uslugu primanja novca zadrži 50 KM. A.B se oglušio na taj poziv i u razgovoru za  portal ljubuški-online.info je rekao da će novac zadržati.

Već  prije je pisano kako je studio za nokte Nada u Ljubuškom dobio 4000 KM od EP HZ HB kao poticaj, a na mjestu direktorica te tvrtke je Mukadesa Anadolac zastupnica NSRzB u Skupštini ŽZH i izalanica u Domu naroda FBiH. Taj novac su također Lijanovići preko EP HZ HB u kojoj sredstva raspoređuje Jurišićev HSP BiH prebacili Mukadesi Anadolac da bi platili glasače u Ljubuškom, koji su dali glas Lijanovićima na Općim izborima 2010. godine.

Policija, organi gonjenja, oni isti koji su se  hvalili kao tragaju za dokazima o kupovini glasova, pljuckaju po podu. Oni i ne smiju dirati Mesara s Trna dok ne dobiju nalog od tužiteljstva. Koje je korumpirano i na usluzi onome tko plati.

U isto vrijeme i SIPA se češe po jajima. Njima se plaho j... što neki mesar kontaminira hrvatski politički prostor.

Hrvati , koji nisu prodali svoj glas, gledaju kako im pred očima smiju nekakvi "ljudi" koji su prodajom svog glasa izmjenili njihovu izbornu volju.

NSRZB pod zaštitom je i milosti i "međunarodnih čimbenika" kažu.

Dobro došli u Bosnu i Hercegovina. Cirkus se i dalje nastavlja...

ljubuški-online.info