Konačnu presudu šestorici Hrvata pratite uživo u programu Naše TV

Haag, presuda, Presuda u Hagu
... specijalna emisija „Presuda" u utorak, 28. studenog od 20:00 i srijedu, 29. studenog od 09:00 i 20:00 sati.
Uredniku i voditelju Tvrtku Miloviću, u studiju, oba dana, pridružit će se ekskluzivni gosti, koji će komentirati presudu i analizirati što ona znači za Hrvate u BiH, Hrvatsku, samu BiH i narode koji u njoj žive.
U sklopu specijalne emisije „Presuda", pored toga što će nas uvesti u izricanje drugostupanjske presude Međunarodnog suda iz Haaga, uživo će se prenositi čitanje presude protiv šestorice Hrvata, čelnika Herceg-Bosne: bivšeg premijera Herceg-Bosne Jadranka Prlića i još petorice nekadašnjih dužnosnika i pripadnika Hrvatskog vijeća obrane Slobodana Praljaka, Brune Stojića, Milivoja Petkovića, Valentina Ćorića i Berislava Pušića.
Prve reakcije struke i politike iz zemlje, ali i Hrvatske na donošenje presude pratite u programu Naše TV uz zanimljive sugovornike, javljanja reportera s terena, prve dojmove iz Haaga, priloge i analize.
Gledajte specijalnu emisiju „Presuda" u utorak i srijedu od 20:00 sati, te izricanje presude u srijedu uživo na Našoj TV s početkom programa od 09:00 sati.