Kome smetaju Hrvati iz Bosne i Hercegovine?

hb

Ne postoji nijedna generacija hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini koja u povijesti nije iskusila masovne zločine i progone i to samo zato što su uvijek znali tko su i u što vjeruju.
Hrvatski grb i Sveti križ su sastavni dio hrvatskog nacionalnog bića BiH ali i temeljni razlog zbog čega su stalno izloženi pogibelji i sustavnom obespravljivanju.

Svatko tko poznaje povijest hrvatskog naroda u BiH, davno je već uvidio da su Hrvati u BiH stigmatiziran narod, zato što se ne želi odreći svog nacionalnog identiteta i svoje vjere u Isusa Krista.
Traumatična iskustva iz povijesti i svi zločini koji su vršeni nad našim narodom i našim precima su dio naše osobnosti, ali ništa nas ne može zaboljeti tako jako i žestoko kao kada Zagreb od nas pere ruke kao Poncije Pilat.

Sljedbenici Ahdname koju je potpisao Sultan Mehmed II Osvajač zajedno sa bečkim konjušarima i hrvatskim orjunašima, stoljećima provode teror istrebljenja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, i njima najviše smeta Hrvatski grb i Hrvatska Republika Herceg Bosna.

Svakome od njih je jasno da je Hrvatska Republika Herceg Bosna obranila strateške nacionalne interese hrvatskog naroda u BiH i samo stoga joj je prikačen pridjev zajedničkog zločinačkog podhvata.

Sljedbenici Ahdname u Sarajevu i Bečki konjušari u Zagrebu zajedno sa Hrvatskom orjunom uvelike su svjesni da su uspijeli napraviti kako se u Hagu svima sudi ili ne sudi za ratne zločine, samo se Hrvatima sudi kao narodu koji je uspio obraniti svoju biološku i teritorijalnu opstojnost u BiH.
Kada bi bilo moguće Zagrebu i Sarajevu objasniti kako nebi bilo ni Hrvatske, ni Bosne i Hercegovine da nije bilo Hrvatske Republike Herceg Bosne, i jednima i drugima bi se vrlo brzo ukazalo koliko su bitni ljubav prema svom narodu, vjera u Boga i nada u bolje i pravednije sutra. A to je sve utkano krvlju naših vitezova u zastavu Hrvatske Republike Herceg Bosne na kojoj se nalazi Hrvatski grb sa hrvatskim pleterom.

Isto tako, na kraju želimo vam poručiti dok se vi u Zagrebu i Sarajevu bavite zastavom Hrvatske Republike Herceg Bosne, mi smo uveliko postali svijesni kako su u Srbiji izbore dobili Vučić ,Nikolić i Vulin, Dačić, Šešelj i Obradović a u BiH su sve glasniji Momčilo Krajišnik i Dodik.
Pozdravljamo vas sa stihovima Ranka Bobana:
„Biće zora, biće dana i ljubavi na usnama"

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA HZ-HB