KLASIČAN VIKEND U HERCEGOVINI Policija u Konjicu i Mostaru bavila se od ranije poznatim korisnicima droga

FUP zapljena droge
FUP

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije obavijestilo je kako je vikend protekao mirno bez problema, dok su samo u Konjicu i Mostaru uočili značajnije prijestupe, odnosno posjedovanje droge.

Konjic

"10. prosinca 2021.godine oko 21.25 sati patrola policije PP Konjic je u Ul. Prkanj u Konjicu zatekla osobu V. A.(1976.) iz Konjica, od ranije poznatog kao uživatelja opojnih droga, te na upit posjeduje li kod sebe nešto od opojnih droga isti je dragovoljno predao jedan smotuljak praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. Osoba je privedena, a sa situacijom je upoznat i Odjel kriminalističke policije", naveli su u svom izvještaju.

Mostar

"10. prosinca 2021.godine oko 23.25 sati patrola policije PU Mostar je u Ul. Rade Bitange uočila vozilo „Audi“ i u njemu sumnjivu i od ranije poznatu osobu S. G.(2000.) iz Mostara. Na pitanje policije ima li neka nedozvoljena sredstva, isti odbacuje u neposrednu blizinu novčanik koji policija uočava i u njemu pronalazi jedan PVC najlon sa sadržajem bijele materije u grumenu (Spid) i jedan najlon sa suhom zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Osoba je privedena, a cijeli predmet je pod kriminalističkom obradom", priopćili su iz MUP-a HNŽ.