Kardinal Vinko Puljić posjetio Daria Kordića

Uzoriti kardinal u pratnji vlč. Mirka Šimića-ravnatelja Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije,osobnog tajnika vlč. Davora Topića, časne sestre Kate Ostojić-ravnateljice vrtića u Sarajevu,vlč. Davora Jurića i fra Franjom Jurinecom-voditeljom katoličke misije u Grazu došli su u posjetu Božijem slugi ,našemu heroju i bratu Dariju Kordiću.

Ovo je već drugi put da Uzoriti kardinal pohodi Karlauske uze i tim velikim činom daje potporu i utjehu našemu prijatelju,heroju i mučeniku. Poslije neizbježne molitve i blagoslova uslijedio je istinski, prijateljski i otvoren razgovor. Izdvojit ćemo samo jedan dio razgovora koji je vrlo bitan, slikovit i koji pokazuje pravo lice Darija Kordića.
Na kardinalovo pitanje:"Kada misliš da bi mogao konačno izići iz zatvora", Dario je samo rekao:"Ne želim niti minutu ranije izići dok to ne bude Božija volja, a On je taj koji odlučuje"!

Dragi naši prijatelji,nas Dario je uistinu SLOBODAN, slobodan u Duhu Svetome i u Kristu.
I ova današnja posjeta je još jedan dokaz da naš prijatelj i brat ima nešto u sebi sto ga čini posebnim. Pomolimo se za njega jer, budite uvjereni, i on se svakodnevno moli za nas.
Mir i dobro!