Josip Milić ponovno izabran za predsjednika Sindikata srednjih škola HNŽ-a

Josip Milić, kolumna, Josip Milić, Josip Milić, Hrvatska, U ime obitelji, Josip Milić, Josip Milić, Josip Milić, uhićenje, Mostar, Josip Milić, Neredi u Mostaru, Josip Milić, napad, tučnjava, HDZ BiH, Mostar, Josip Milić, sindikat, Josip Milić, napad, Josip Milić, sindikati

Josip Milić ponovno je izabran za predsjednika Sindikata srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) koji nastavu izvode na hrvatskom jeziku.

Na Skupštini Sindikata, održanoj proteklog vikenda, za tajnika Sindikata imenovan je Ivica Mustapić, u Nadzorni odbor imenovani su Igor Weber, Mirko Grozdanić i Veso Alilović, a u Sud časti Danijela Sabljić, Darijo Pehar i Ivan Baković.

Sindikalisti su uputili apel izbornim pobjednicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji da što žurnije formiraju vlast i uspostave normalno funkcioniranje sustava.

"Na Skupštini je dana jednoglasna potpora sindikatima srednjih i osnovnih škola u Republici Hrvatskoj u pravednoj borbi za povećanje koeficijenata i za dostojanstvo prosvjetnih radnika. Poručeno im je da ustraju i da očuvaju zajedništvo koje imaju jer je to jamac uspjeha u borbi za pravednije i socijalnije društvo", priopćeno je iz Sindikata srednjih škola HNŽ-a.