Još nam vi falite: 'Dragi' pederi dobro došli u BiH!

...o LGBT osobama (nemam pojma šta im je to, 'kasnije' kužim da se radi o pederima) kojih je na 'radost' mnogih sve više i više. U Lijepoj našoj ih ima gotovo na svakom koraku i imaju više udruga nego sve humanitarne organizacije. Dobro su organizirani i uporni u traženju prava koja im po njihovom mišljenju pripadaju. 'Napadaju' sredine (Split) koje im nisu sklone i koje nemaju puno razumijevanja za njihova ljubakanja. Kako se Lijepa naša sve više bliži povijesnom danu ulaska u EU, pederima rastu sve veća i veća krila. Hrvatski mediji ih jednostavno obožavaju i svakodnevno ih prate i podupiru u njihovim konfrotacijama sa crkvom, konzervativnim strankama i slično. Trenutno je u Hrvatskoj akcija u prikupljanju potpisa 'U ime obitelji' gdje se referendumom (rezultatom) želi Vladi naložiti da u Ustav stavi odrednicu da je brak zajednica muškarca i žene. Pederi se dakako bune i bore da im to ne prođe, a većina hrvatskih medija akciju naziva srednjovjekovnom upravo zbog pedera jer bi im to po njihovom mišljenju naškodilo.

Eto tako je stanje što se tiče hrvatskih pedera, a pita li se i'ko di su naši domaći bh pederi i kako je njima? Jutros čitam na jednom bh portalu da ih ima i kod nas al se jadni kriju i boje i da im ne cvjetaju ruže. Jedna Šejla se jada novinaru da je 'najebla' ako joj roditelji saznaju kakva joj je seksualna orijentacija. Također se žali da se ne smiju zajedno pojavljivati u javnosti od straha da ne budu napadnuti od primitivaca (koji ne znaju šta je u modi). Jadna Šejla misli da samo ona i njezino društvo imaju problema u BiH, svima teče med i mlijeko samo pederima nije. Svi građani kao i pripadnici određenog naroda 'imaju' potpuno zagarantirana građanska, nacionalna i svaka druga prava (moš mislit) samo pederi nemaju.

Ali eto... ako pedera ima svugdje okolo i svojim uličnim igrokazima 'zabavljaju' građane, red je da ih ima i u BiH, nemo'š od sramote da nas ne'ko upita 'ima l' u vas pedera' da mu moramo reć 'nema... okle bolan'. Ipak svi oni kojima pederi nisu po volji ne moraju puno brinuti jer u BiH ne uspijeva apsolutno ništa pa je malo vjerojatno da će baš pederi.

abcportal.info