Iznenadit ćete se kad vidite kakvo nas vrijeme očekuje idućeg tjedna

oblaci
oblaci

U Hercegovini je poslijepodne, zabilježeno smanjenje oblačnosti. Intenzivnije padaline u Krajini, centralnim i istočnim područjima Bosne, gdje se očekuje od 10 do 20, lokalno do 30 litara po metru četvornom. Vjetar, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 9 do 14, na jugu od 13 do 17, a dnevne od 13 do 19, na jugu od 21 do 25 stupnjeva Celzijusova.

Nestabilno i oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima preovladavat će u većem djelu BiH narednih dana. Prema podacima federalnih i republičkih hidrometeoroloških zavoda, dnevne temperature u BiH će se do polovine idućeg tjedna kretati od 13 do 25 stupnjeva Celzijusa.

Početak tjedna također će biti kišovit, a kiša i pljuskovi će nas pratiti sve do kraja tjedna. U ponedjeljak, utorak i srijedu dnevne temperature će se kretati od 16 do 24 stupnja Celzijusa, a širom BiH mogući su lokalni pljuskovi.

Porast temperatura i stabilizacija vremena, prema dugoročnoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, očekuje se krajem svibnja.