Iz Haaga za pomoćnika načelnika općine Šamac

Nakon nedavne smjene načelnika općine Šamac neki su se naivni posavski portali pa i novine raspisali o „mijenjanju vučje dlake“ i zaokreta u politici u toj općini ali su zaboravili na „ćud“ i staru poslovicu.

Vuk je sada sijeda „baka“ koja već poodavno slobodno šeta Šamcom i kao što smo vidjeli večeras u magazinu 60 minuta, otvoreno na cesti, samouvjereno kao pravi vuk slika svoju „nevinost“ besramno u dugotrajnom intervjuu na trotoaru!

Raspričao se Simo o svom čojstvu na trotoaru dok je iza njega škovacin strugao lopatom snijeg sa trotoara pa je svakom pametnom ova monstrumova susretljivost bila čovječna i slikovito upečatljiva kao „lanjski snijeg“ i to nedaleko od policijske stanice gdje su zvjerski premlaćivani i mučeni Hrvati i Muslimani.

Kao pravi SDB-ovac rasvijetlio je Simo svoje humano djelo tj.kako je nakon 10 dana teških tortura prebacio uhvaćene krvoloke iz Šamca i okolice u Brčko i tako ih poštedio šešeljevaca,crvenih beretki,Lugara i ostalih.

Mislio je Simo na sebe, pa ako trebaju skapati od batina do kraja neka to nebude baš u njegovoj „zoni odgovornosti“ jer 14 ubijenih u Crkvini već će biti dovoljno a masovnu grobnicu je skrivao više od decenije.

Tako je Simo bio i lovac i vuk i baka i crvenkapa u svojoj priči pa su u Haagu tko zna zašto progutali kolačiće iz Simenkapine košarice.

Imao je u SDB-u Simenkapa Vukozarić i velike uši da bolje čuje za Lugare i šešeljevce,imao je i velike oči da bolje vidi te dugu njušku da nanjuši žrtve i da ih pokupi te izloži torturi tamo nekim srbijancima koji su ih eto mlatili a on kao prvi susjed nije baš za to bio…ali je bio moćan da ih „deložira“ u Brčko,pa u Batajnicu,pa po Mitrovicama a mnogi „nestali“ i do danas nisu pronađeni.

Sulejman Tihić u šes'et minuta navodi Simine zasluge premiještanja u Brčko ali mu stidljivo prišiva odgovornost koju je izrekao i u Haagu valjda nadajući se da neki drugi lovac raspori trbuh Vukozariću pa da iz trbuha izađu i baka i crvenkapa ili nedajbože Jevrosima, Simina žena, muslimanka, koja je prešla na pravoslavnu vjeru udajom za njega.

Ovako Simo „preparirani udbaški vuk“ u Haagu postaje po izlasku pomoćnik načelnika općine u Šamcu.

14 likvidiranih u Crkvini kao da nemaju nikakve veze sa Simenkapom Vukozarićem a da nepričamo o pretučenim preživjelim svjedocima koje je „ispitivao“.

Pitamo se nekad dali su nas kao djecu već i bajkama pripremali na laži i na lažne happyende,rasporene vučje trbuhe i „preživjele žrtve“ u vidu baki i crvenkapa.

Ako ništa drugo uvidjeli smo da je sve relativno.

Karneval i cirkus u Haagu se nastavlja a bijele perike i crvenkapine svilene kute su procijenile da je 6 godina dovoljno za 14 ubijenih u Crkvini, i još tko zna koliko podleglih u Šamcu te pretučenih sa trajnim zdravstvenim posljedicama.

A vi koji niste do rata znali tko je koje nacionalnosti ali ipak niste svoje supruge preveli u Jevrosime uvidite da vam se u Šamcu opet „susjedi“ rugaju i nakon svega.

Stigao je tako iz zatvora pomoćnik načelnika općine Simenkapa Vukozarić.Kako li je dobio potvrdu o nekažnjavanju i kako je instaliran?Podvale i prijevare bole…

Ovo nije tema u vezi gore napisanog ali je poveznica za tzv.demokratski zločin iz kojeg se "legu" Sime.

Rugaju se ustoličavanjem i imenovanjem kao i u federalnoj basni gdje u fotelji predsjedništva sjedi bez rumenila na obrazu jedan Komšić koji sebe predstavlja moralnim i poštenim a sjedi u i predstavlja sam sebe,njega Hrvati nisu izabrali,nepriča hrvatski jezik ali nije počinio "stvarni" zločin niti baš kao Simo preveo svoju ženu muslimanku na katoličanstvo pa je eto podoban za ove nakaradne političke prilike.

Ali zar to nije demokratski zločin baš kao ovaj Simin s tom razlikom što je Simin zločin evoulirao iz demokratskog u praktični genocidni ali tanka je linija između ta dva zločina iliti pravde.

Neke nisu „prodali“ drugi nego ih je prodala njihova naivnost i tako bi bilo opet,i opet…

Emanuel Jurić/posavski-obzor.info