HT: Prlić se nudio,ali ga NO ne želi

Stipe Prlić
Sam sigurno neću odlučivati o imenovanju, već zajedno s timom ljudi koji će biti formiran radi stvaranja firme koja će vrijediti sutra, kazao je Krešić. Krešić kaže kako ne želi ulaziti u stručnost (Prlića i Primorca) ali zašto za direktora ne bi bio netko mlađi. On je dodao kako je od nove Uprave HT Eroneta zatraženo da se novoizabranom odboru omogući uvid u papire na temelju kojih će se analizirati rad i rezultati dosadašnjeg poslovanja.

A činjenica je kako je od dolaska Vilima Primorca na čelo HT-a dobit te kompanije znatno povećena, za razliku od vremena kada je predsjednik Uprave bio Stipe Prlić kada je kompanija vrlo loše poslovala, a zabilježeni su veliki troškovi u marketingu, pa je čak jedna tiskovna konferencija plaćana 30 tisuća KM.Sadašnja uprava pozitivnije je poslovala za pola godine nego Prlićeva za godinu dana, a prostora za kavalitenije i uspješnije psolovanje HT-a dakako ima još.

Prlić se ovih dana otvoreno "nudio" preko jedne tiskovine kako je, ako ga trebaju u HT-u, spreman ponovo preuzeti funckiju predsjednika uprave, međutim sudeći prema raspoloženju novog Nadzornog odbora i rezultatima koje se ostvario u svom osomogidšnjem mandatu, čini se da ga nitko ne očekuje raširenih ruku u HT-u Eronet. Dapače.

(Avaz/Dnevnik.ba)