HSPF izrazio žaljenje što Cormack nema vremena za mostarske studente

HSPF izrazio žaljenje što Cormack nema vremena za mostarske studente
Poznato je da veleposlanica Cormack u svojim obraćanjima ističe značajnu ulogu mladih ljudi i studenata te da vjeruje da oni mogu biti glasovi promjene u Bosni i Hercegovini tako što će sudjelovati u svim društvenim i političkim procesima.

Tim povodom, HSPF je odlučio pozvati veleposlanicu Cormack u Mostar s ciljem otvaranja dijaloga za koji vjeruju da itekako može biti od pomoći mladim ljudima.

Uvjereni smo kako bi izravna komunikacija između studenata i stranih veleposlanika s bogatim životnim i diplomatskim iskustvom značila znak otvorenosti i spremnosti da gradimo zdraviji ambijent u Bosni i Hercegovini te da studenti na takvim susretima mogu mnogo naučiti, navode u priopćenju iz HSPF-a.

Kako dodaju iz studentskoga foruma, iz veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH obaviješteni su kako veleposlanica Cormack u nadolazećem periodu neće imati vremena za održavanje susreta sa studentima na Sveučilištu u Mostaru.

Iako svjesni raznih obveza koje uvažena veleposlanica Cormack izvršava, ipak izražavamo žaljenje što naš susret neće biti ostvaren, navode u priopćenju., dodajući da se nadaju da će u budućnosti uspjeti ostvariti susret s američkim veleposlanikom u BiH kako bi otvorili dijalog i na obostrano zadovoljstvo razmjenjivali iskustva, a sve s krajnjim ciljem izgradnje demokratičnijeg i zdravijeg ozračja u Bosni i Hercegovini.