FERK u petak raspravlja o električnoj energiji

Kako je planirano, na sjednici će biti razmatrano Izvješće i komentari na Izvješće s formalne rasprave u petom tarifnom postupku po zahtjevu za odobrenje tarifa za djelatnost opskrbu električnom energijom prvog reda podnositelja zahtjeva Javno poduzeće Elektroprivreda "Hrvatske zajednice Herceg Bosne" d.d. Mostar.
Također, na sjednici će se razmatrati Rješenje o utvrđivanju potrebnog prihoda od tarifa za opskrbu nekvalificiranih (tarifnih) kupaca na godišnjoj razini, uključujući i trošak nabavke električne energije za potrebe nekvalificiranih (tarifnih) kupaca.
Razmatrat će se i Odluka o tarifnim stavovima za prodaju električne energije nekvalificiranim (tarifnim) kupcima i Odluka o tarifnim stavovima za korisnike distributivnog sustava Javnog poduzeća Elektroprivreda "Hrvatske zajednice Herceg Bosne" d.d. Mostar.
Nakon sjednice, u 13 sati bit će upriličena konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati predsjednica FERK-a Đulizara Hadžimustafić, član FERK-a Sanela Pokrajčić i tajnik FERK-a Ivica Drežnjak, navodi se u priopćenju.

Fena