FOTO  Fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije na Novinarskoj akademiji 2017.

seminar, Jahorina

...održava se Novinarska akademija 2017. Akademija je zamišljena kao ljetna škola obrazovanja u prvom redu novinara, studenata novinarstva i drugih društvenih znanosti.

Školi koja se održava u organizaciji Udruženja BH novinari uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini su se odazvali i prijavili putem javnog poziva studenti i asistenti Fakulteta međunarodnih odnosa i diplomacije Sveučilišta Hercegovina i koji su primljeni kao jedini sudionici s viskoškolskih institucija iz grada Mostara.

Tema ove škole biti će „Izvješćivanje o različitostima kao novinarski doprinos jačanju mira, tolerancije i stabilnosti u Bosni i Hercegovini". Predavači na ljetnoj školi su istaknuti profesori novinarstva i novinarske etike, medijski profesionalci, međunarodni stručnjaci, aktivisti i aktivistice civilnog društva.
Želimo predstavnicima Fakulteta međunarodnih odnosa i diplomacije asistentu Davoru Brekalu, magistru politologije,studentima međunarodnih odnosa i diplomacije Martini Kajtazi i Ivanu Vladiću uspješno sudjelovanje i da dostojno predstave Sveučilište Hercegovina i grad Mostar renomiranoj Udruzi BH Novinari i predstavnicima međunarodne zajednice.